Ζήσε την εμπειρία

Το οικογενειακό ξενοδοχείο "Makrina" βρίσκεται στο νησί της Θάσου, στο χωριό Σκάλα Ποταμιάς, μόλις 250 μ. από τη Χρυσή Ακτή, μια από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού. Με ελκυστικό, φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον καλύπτει όλες τις ανάγκες των επισκεπτών του μέχρι τη τελευταία λεπτομέρεια. Διαθέτει 10 ευρύχωρα, όμορφα και λειτουργικά σχεδιασμένα studios υψηλών προδιαγραφών που προσφέρουν μια μοναδική και αξέχαστη διαμονή. Η άμεση εξυπηρέτηση μας καλύπτει κάθε απαίτηση σας. Εσείς απλά εφοδιαστείτε με την καλύτερη σας διάθεση, τα υπόλοιπα αφήστε τα σε μας.

Ήλιος

Σε μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο θα βρείτε μαγευτικές παραλίες με καταγάλανα νερά, πολυσύχναστες ή απομονωμένες, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Φύση

Η Θάσος έχει χαρακτηριστεί δικαίως το «πράσινο διαμάντι» του Βόρειου Αιγαίου. Με τα δέντρα να φτάνουν μέχρι την αμμουδιά δίνει τη δυνατότητα για μοναδικούς περιπάτους.

Αρμονία

Βουνό και θάλασσα, σύγχρονοι και παραδοσιακοί οικισμοί, ήσυχα και πολυσύχναστα μέρη, για παρέες και για οικογένειες. Αρμονικά όλα συνυπάρχουν στον τόπο μας. Απλά ανακάλυψε τα!

Photo Album

Our latest special offers,
straight to your inbox

Stay up to date with the latest specials from Base Hotel. Subscribe and save on your next stay.

Continue browsing site